Over ons

Green Nederland VvE Management is een professionele beheerder voor uw Vereniging van Eigenaars. VvE-beheer is een specialisme, geen enkele VvE is eenmaal hetzelfde. Het beheren van een VvE vraagt de nodige kennis, ervaring en tijd. Er komt immers veel bij kijken op financieel, bouwkundig en juridisch gebied.

De echte waarde zit in de klant en niet in de transactie. GreenVvE hanteert een bedrijfsstrategie, welke de klant als uitgangspunt neemt. GreenVvE speelt in op de behoeften van de klant. We streven naar een optimale kwaliteit van dienstverlening. Ook hechten wij veel waarde aan een persoonlijke band met de VvE-bestuurders.

Wij helpen VvE’s met een brede dienstverlening. Denk hierbij aan het verkrijgen van subsidies (duurzaamheidsprojecten), vergunningen en het voeren van procedures (WOZ-bezwaar) over tal van uiteenlopende zaken. Wij dragen er zorg voor dat bewoners altijd goed geïnformeerd zijn en altijd terugkoppeling krijgen op hun vragen en meldingen. Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

GreenVvE is ook betrokken bij het begeleiden van grootschalige onderhoudsprojecten en worden wij als adviseur ingeschakeld bij nieuwbouwprojecten in Haaglanden. Onze juristen kunnen u ook adviseren op gebied van aanvullende regelgeving in reglementen van splitsing en/of huishoudelijke reglementen.

Alle bestuurs- en administratieve taken die u aan ons uitbesteedt worden met gegarandeerde discretie behandeld. GreenVvE adviseert het bestuur ‘om mee te kijken’ en stimuleert de leden ‘om mee te denken’ voor de meest duurzame oplossingen. Bij GreenVvE staan transparantie, klantvriendelijkheid, duurzaamheid, maatwerk en digitaal centraal.

Transparantie

U geeft een waardevol product uit handen, derhalve zult u nauw betrokken worden bij het beheer van uw VvE. U krijgt volledig en actueel inzicht in alle lopende en afgeronde transacties.

Klantvriendelijk

U kunt ons 24 uur per dag bellen voor de VvE gerelateerde mankementen. U gaat werken met vaste VvE-Manager. U heeft altijd 1 vaste contactpersoon voor al uw VvE-zaken. Al uw VvE-zaken zijn 24 uur per dag online te raadplegen via Twinq. GreenVvE Servicedesk is 24 uur per dag bereikbaar.

GreenDigital

GreenVvE werkt met een geavanceerd online systeem. Eigenaren en VvE bestuurders hebben - door middel van een unieke persoonlijke code die gekoppeld is aan hun functie binnen de vereniging - via GreenDigital toegang tot alle relevante stukken die betrekking hebben op de VvE.

Maatwerk

GreenVvE is gespecialiseerd in het professioneel beheren van verenigingen van eigenaars. Iedere Vereniging van Eigenaars is uniek. Daarom bieden wij maatwerk in ondersteuning. Dat doen wij op basis van 'op maat gesneden' specialistische modules zonder overbodige kosten.

Duurzaamheid

GreenVvE heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Duurzame woningen bieden veel voordelen en zijn gezonder voor bewoners. Zo zijn ze energiezuiniger en beter voor het milieu dan traditionele woningen. GreenVvE volgt alle ontwikkelingen in de markt en is uw vaste partner op het gebied van duurzaam wonen.

BioDiesel

Wilt u bijdragen aan een schoner milieu en tevens extra inkomsten voor uw VvE genereren? Kost het u te veel moeite om frituurvet of olie in te leveren bij een stadsboerderijf of afvalbrengstation? Het is immers schadelijk voor het riool om deze door gootsteen of toilet te spoelen. De kans voor verstoppingen en mogelijke schades wordt hiermee aanzienlijk vergroot.

GreenVvE biedt haar klanten de mogelijkheid om als ‘bewuste’ bewoner gebruikt frituurvet en -olie volledig gratis (100%) in te zamelen. In samenwerking met onze partners krijgt uw complex kosteloos een gele container.

Als GreenVvE zorgen wij ervoor dat onze klanten in ruil voor het inzamelen van gebruikt frituurvet en -olie een financiële beloning krijgen. Hoe meer u inzamelt des te meer inkomsten! Frituurvet is immers prima te recyclen. Jammer genoeg komt het nog vaak in de grijze bak of het riool terecht. In samenwerking met GreenVvE en haar partners kunt u als VvE van gebruikt frituurvet en -olie biodiesel laten maken. Wilt u zich onderscheiden als een milieubewust VvE? Neemt u voor meer informatie met ons contact op.